Kom bij Port of Den Helder!

Vacature havenbeveiliger

Wij zoeken, ter versterking van het Team beveiliging een,

Havenbeveiliger
36 uur per week (full-time)

Als havenbeveiliger ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor de controle van de veiligheid van de havenfaciliteiten van Port of Den Helder. Je verricht controle op de bezoekers, personeel en passagiers van schepen op de haventerreinen en je houdt toezicht op de terreinen en de objecten van de haven. Hiervoor werk je nauw samen met de portofficers van Port of Den Helder. Je hebt contacten met de verschillende organisaties op het haventerrein.

Je bent in staat om je een goed beeld te vormen van de te nemen maatregelen voor de beveiliging en veiligheid in het algemeen. Je bent goed in staat de gebruikers van de havenfaciliteiten hierover te informeren en, indien nodig, aan te spreken.

Je werkt in een dienstrooster met een 24/7 bezetting.

Voor de vele gebruikers en bezoekers van de havenfaciliteiten ben jij het gezicht van Port of Den Helder. Dit alles vraagt integriteit, klantgerichtheid, gastvrijheid, stressbestendigheid en flexibiliteit.

Wat vragen wij?

Wij zoeken iemand met een MBO werk- en denkniveau en met een voltooide opleiding tot MBO Beveiliger 2 (afgegeven door het SVPB, of een diploma dat hieraan gelijkwaardig is gesteld) en met tenminste twee jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie. Tevens beheers je de Nederlandse taal en ben je taalvaardig in de Engelse taal. Ook ben je in het bezit van een rijbewijs B. Het in bezit zijn van de aantekening havenbeveiliger is een pré.

Wat bieden wij?

Een leuke werkplek in een kleine maar ambitieuze organisatie, die volop bezig is om nieuwe kansen te benutten voor de verdere ontwikkeling van de haven en de economische ontwikkeling van de regio. Een organisatie waar je je kunt onderscheiden en zichtbaar toegevoegde waarde kunt bieden. Wij bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.

Interesse?   

Stuur je CV vóór 7 januari 2024 naar [email protected].

Wil je meer informatie? 

Hiervoor kun je je direct wenden tot Ary Rijke, Havenmeester van Port of Den Helder, 06-82592901.

Download

De volledige vacaturetekst is hieronder ook als download beschikbaar.

Acquisitie

Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt geen prijs gesteld.