Lijsttrekkersdebat: 'Noord-Hollandse havens, entree naar een duurzame toekomst'

Donderdag 23 februari vond in de Koepel in Haarlem het lijsttrekkersdebat: 'Noord-Hollandse havens, entree naar een duurzame toekomst' plaats. Port of Den Helder The Netherlands Zeehaven IJmuiden NV / Port of IJmuiden Port of Amsterdam organiseerden dit samen met de ondernemersverenigingen in deze havens.

Lijsttrekkers van JA21 Noord-Holland, BBB Noord-Holland, VVD Noord-Holland, CDA Noord-Holland, ChristenUnie Noord-Holland, Partij voor de Dieren Noord-Holland, PvdA Noord-Holland , D66 Noord-Holland en GroenLinks Noord-Holland gingen met elkaar in debat over hoe we maatschappelijke uitdagingen, zoals beperkte ruimte, de energietransitie en congestie op het net, samen met havens en bedrijven in Noord-Holland het hoofd kunnen bieden. Complexe materie en dat vergt een gedragen visie, regie én durf en lef om keuzes te maken en prioriteiten te stellen.

Snelle inleidingen werden verzorgd door Kees Noorman Koen Overtoom Jacoba Bolderheij en Peter van de Meerakker. En dit alles onder de bezielende en superscherpe leiding van Martijn de Greve.

Terugkijken kan op: https://www.youtube.com/live/x6trzs75UKY?feature=share&t=1653