Interview met vertrekkende Jacoba Bolderheij

Tempo maken

Afgelopen zaterdag 30 maart stond er een interview met Jacoba Bolderheij in het NH-dagblad, ter gelegenheid van haar vertrek bij Port of Den Helder. Een mooie terugblik op de acht jaar waarin Jacoba zich als algemeen directeur met volle overgave heeft ingezet voor het havenbedrijf. Wij zijn Jacoba enorm dankbaar voor hetgeen ze de afgelopen jaren heeft opgebouwd en wij wensen haar heel veel succes voor haar verdere toekomst. U kunt het volledige interview hieronder nalezen.

Jacoba is opgevolgd door Kees Turnhout als directeur/bestuurder voor het komende jaar. Kees werkte de afgelopen acht jaar schouder aan schouder samen met Jacoba, in zijn positie van plaatsvervangend directeur en Hoofd Infrastructuur en Ruimte. Bij hem is het directeurschap en de continu├»teit van het bedrijf in vertrouwde handen. Samen met het team van Port of Den Helder staat Kees pal voor de vertrouwde kwaliteit van de dienstverlening van het havenbedrijf. Ook de samenwerking met ondernemers, gemeente, stakeholders, het Maritiem Cluster en andere havenbedrijven staan bij hen hoog in het vaandel.

De havenontwikkeling van Den Helder is een nieuwe fase ingegaan, van plannen naar uitvoering. Onder leiding van Jacoba is een solide havenbedrijf opgebouwd. De komende jaren bouwen we voortvarend verder aan meer ruimte, kades en terreinen voor Offshore Wind en de Energietransitie.