Vacature Projectmanager

Wij zoeken ter versterking van het team een Projectmanager.Zet jij met ons de Helderse haven op de kaart?
NV Port of Den Helder is verantwoordelijk voor het nautisch beheer, het onderhoud, de exploitatie en de ontwikkeling van het civiele deel van de haven van Den Helder. Daarmee bouwt het havenbedrijf samen met het bedrijfsleven, Den Helder Airport, de Koninklijke Marine, kennisinstellingen en overheden aan een duurzame, economische ontwikkeling van het havengebied om gezamenlijk groeiambities waar te maken. Wij zoeken ter versterking van het team een

Projectmanager

4 dagen per week 

Je bent een essentiële schakel tussen onderhoud en ontwikkeling van onze haveninfrastructuur en je bouwt mee aan de energietransitie op zee. Je verzorgt de projectbeheersing over het programma van havenontwikkeling en assetmanagement. Daarnaast voer je de projectleiding over een aantal projecten op deze gebieden. Je bent onderdeel van het team Infrastructuur en Ruimte (I&R). Belangrijke taken in deze functie zijn: programmasturing en projectmanagement wat bij de havenontwikkeling  en assetmanagement hoort en het opstellen van managementinformatie. Ook het tijdig opstellen en bespreken van Infrastructuur & Ruimte gerelateerde rapportages hoort daarbij. Tevens wordt van je verwacht dat je de organisatie helpt havenontwikkeling en havenonderhoud dichter bij elkaar te brengen. Je coördineert het opdrachtgeverschap, inclusief de afstemming van externe projectleiders, adviesbureaus en aannemers. Dit vraagt resultaatgerichtheid, samenwerking, planningsvaardigheid, organisatietalent en probleemoplossend vermogen. Je bent daarmee medeverantwoordelijk voor de capaciteitsplanning en de prioritering van de projectwerkzaamheden en draagt bij aan de innovatie en de kwaliteitsbewaking van de infrastructuur van de Helderse haven.

Wat vragen wij?

Wij zoeken iemand met een opleiding HTS-Civiele Techniek of Technische Bedrijfskunde, met bewezen kennis en ervaring op het gebied van projectleiding, programmamanagement en projectbeheersing in de infra. Iemand die prestatiegericht is, gestructureerd kan werken en goed kan verbinden. Ervaring met (openbare) aanbestedingstrajecten en begeleiding daarvan is belangrijk.

Wat bieden wij?

Een mooie werkplek in de haven in een kleine maar ambitieuze organisatie, die volop bezig is zich te positioneren in de dynamische wereld van de energie, olie & gas en wind op zee in het bijzonder; een organisatie waar je je snel kan onderscheiden en zichtbaar toegevoegde waarde kan bieden. Een zelfstandige positie waarmee jij medebepalend kan zijn voor de strategie. Je werkt mee aan de ontwikkeling van Noord-Holland, en Den Helder in het bijzonder. Je bent maatschappelijk relevant bezig, met een commerciële opdracht. NV Port of Den Helder biedt een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief voorzien van CV vóór 24 september 2020 naar sollicitaties@podh.eu. Wil je meer informatie? Hiervoor kun je je wenden tot Maarten Boer, Technisch Manager Port of Den Helder, tel. 0223-618481.