Vacature Port Officer

Port of Den Helder is verantwoordelijk voor de exploitatie van het civiele deel van de haven van Den Helder, het beheer en onderhoud en de ontwikkeling van de haven. Het bedrijf bouwt samen met partners en stakeholders, zoals het bedrijfsleven, Den Helder Airport, de Koninklijke Marine en overheden aan duurzame, economische ontwikkeling.

Wij zoeken, ter versterking van de havendienst een

Port Officer (36 uur per week, full time)

Als Port Officer ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor de vlotte en veilige afwikkeling van het scheepvaartverkeer in de haven van Port of Den Helder.

Je ziet toe op de naleving van de (nautische) voorschriften en behandelt de meldingen van de scheepvaart. Je bedient de kunstwerken in de vaarwegen, je informeert personen en organisaties over wet- en regelgeving en veiligheidsinstructies op het eigen vakgebied. Je voert controles uit en voert overleg met anderen om de handhaving te bevorderen en wet- en regelgeving toe te lichten. Tevens doe je voorstellen tot verbetering van de interne processen.

Ook werk je nauw samen met de havenbeveiligers van Port of Den Helder en heb je contacten met de verschillende bedrijven en dienstverleners op het haventerrein. Je werkt in een semi-continu dienstrooster.

Voor de gebruikers en bezoekers van de haven ben jij het gezicht van Port of Den Helder.

Deze functie vraagt integriteit, klantgerichtheid, stressbestendigheid en flexibiliteit.

Wat vragen wij?

Wij zoeken iemand met een MBO+ werk- en denkniveau en met kennis en ervaring op het betreffende vakgebied.

Tevens beheers je de Nederlandse taal en ben je taalvaardig in het Engels. En je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Een leuke werkplek in een kleine maar ambitieuze organisatie, die volop bezig is om nieuwe kansen te benutten voor de verdere ontwikkeling van de haven en de economische ontwikkeling van de regio. Een organisatie waar je je kunt onderscheiden en zichtbaar toegevoegde waarde kunt bieden. Wij bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.

Interesse?

Stuur je CV vóór 13 maart 2023 naar sollicitaties@podh.eu

Wil je meer informatie?

Hiervoor kun je je direct wenden tot Ary Rijke, Havenmeester van Port of Den Helder, telefoon 06 82 59 29 01.

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.portofdenhelder.eu

Op acquisitie wordt geen prijs gesteld.