Vacature Officemanager

Port of Den Helder is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het beheer en onderhoud en de exploitatie van het civiele deel van de haven van Den Helder. Het havenbedrijf bouwt aan een duurzame, economische ontwikkeling.

Wij zoeken ter versterking van ons team een 

Officemanager
(32-36 uur per week)

Als officemanager ben je de spil van de interne organisatie en draag je zorg voor het goed verlopen van een aantal ondersteunende processen. Je hebt contact met de 28 interne collega’s en veel externe relaties. Je rapporteert aan de directeur.

Je zorgt voor agendabeheer en behandelt interne en uitgaande post/e-mail. Tevens zorg je voor een optimale telefonische bereikbaarheid. Je beheert het relatiebestand en je verwelkomt bezoekers op kantoor. Daarnaast regel je een gedeelte van de communicatie & pr van Port of Den Helder en ben je mede-organisator van vergaderingen, evenementen en bijeenkomsten. Ook ben je het contactpunt voor facilitaire zaken, IT en telefonie. Je bent vaak het eerste aanspreekpunt van Port of Den Helder. Dit alles vraagt om accuratesse, integriteit, flexibiliteit en klantgerichtheid. Je houdt van afwisseling, dynamiek en reuring maar je houdt je hoofd koel. Je vindt het fijn dat de boel op rolletjes loopt en organiseert dat ook.

Wat vragen wij?
Wij zoeken een ervaren Officemanager op MBO +/HBO werk- en denkniveau. Aantoonbare affiniteit en/of ervaring met communicatie en marketing is een pré. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Je hebt ervaring binnen commerciële organisaties, maar misschien ook met overheden. Zelfstarter, zelfstandig; dat zijn woorden die jou passen.

Wat bieden wij?
Een unieke werkplek met uitzicht op de haven, in een kleine, ambitieuze organisatie, die volop bezig is met het beheer van de haven en de ontwikkeling van de haven en economie van de regio. Een functie waarmee je je kan onderscheiden en zichtbaar bent met vrijheid voor eigen invulling. Wij bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en CV vóór 15 december 2022 naar sollicitaties@podh.eu 

Wil je meer informatie?
Hiervoor kun je je wenden tot Jacoba Bolderheij, Directeur Port of Den Helder, telefoonnummer 06-83715937.

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.portofdenhelder.eu.

Op acquisitie wordt geen prijs gesteld.