Vacature Havenbeveiligers

Port of Den Helder is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het beheer en onderhoud en de exploitatie van het civiele deel van de haven van Den Helder. Het havenbedrijf bouwt aan een duurzame, economische ontwikkeling.

Voor een nieuw in te richten afdeling, waarvoor we een team gaan formeren van 8 havenbeveiligers ter versterking van de havendienst, zijn wij op zoek naar

Havenbeveiligers
36 uur per week (full-time)

Als havenbeveiliger ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor de controle van de veiligheid van de havenfaciliteit van Port of Den Helder. Je verricht controle op de bezoekers, personeel en passagiers van de haventerrreinen en houdt toezicht op de terreinen en de objecten van de haven. Hiervoor werk je nauw samen met de Portofficers van Port of Den Helder. Je bent in staat om je een goed beeld te vormen van de noodzakelijke veiligheid en hierover de gebruikers van de havenfaciliteiten te informeren en eventueel aan te spreken. Je werkt in een dienstrooster met een 24/7 bezetting. Voor vele gebruikers en bezoekers van de havenfaciliteiten ben jij het gezicht van Port of Den Helder. Dit alles vraagt integriteit, klantgerichtheid, stressbestendigheid en flexibiliteit.

Wat vragen wij?                                                                    
Wij zoeken iemand met een MBO werk- en denkniveau en met een voltooide opleiding tot Particulier Beveiliger, ervaring in het werkveld van een havenbedrijf is een pré. Tevens beheers je de Nederlandse taal en ben je taalvaardig in de Engelse taal. En je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij?
Een leuke werkplek in een kleine maar ambitieuze organisatie, die volop bezig is om nieuwe kansen te benutten voor de verdere ontwikkeling van de Haven en de economische ontwikkeling van de regio. Een organisatie waar je je kan onderscheiden en zichtbaar toegevoegde waarde kan bieden met doorgroeimogelijkheden. Wij bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.

Interesse?
Stuur je CV vóór 17 september 2022 naar sollicitaties@podh.eu

Wil je meer informatie? 
Hiervoor kun je je direct wenden tot Ary Rijke, Havenmeester van Port of Den Helder, telefoonnummer 06 825 929 01.

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.portofdenhelder.nl.

Op acquisitie wordt geen prijs gesteld.