Vacature Commercieel Manager

Wij zoeken ter versterking van ons team een Commercieel Manager.

Zet jij met ons de Helderse haven op de kaart?
NV Port of Den Helder is verantwoordelijk voor het nautisch beheer, het onderhoud, de exploitatie en de ontwikkeling van het civiele deel van de haven van Den Helder. Daarmee bouwt het havenbedrijf samen met het bedrijfsleven, Den Helder Airport, de Koninklijke Marine, kennisinstellingen en overheden aan een duurzame, economische ontwikkeling van het havengebied om gezamenlijk groeiambities waar te maken. Wij zoeken ter versterking van het team een

Commercieel Manager
36 uur per week (fulltime)

Als commercieel manager ben je, samen met je collega, verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe activiteiten in de haven. Je verkent de bestaande markt en onderzoekt mogelijkheden voor nieuwe markten. Je bedenkt en ontwikkelt partnerschappen die zich vertalen in nieuwe vestigingen of gebruikers en je ontwikkelt zo nieuwe business. Bij acquisitie en ontwikkeling van de bedrijventerreinen ligt jouw focus vanaf het vinden van de lead tot en met de vestiging van nieuwe gebruikers. Hiervoor werk je nauw samen met collega's en andere organisaties. Tevens ben je accountmanager van klanten en dienstverleners in onze haven. Je bent in staat om conceptuele vraagstukken uit te werken in presentaties, pitches, projecten en samenwerkingsverbanden en je brengt actief de activiteiten van Port of Den Helder onder de aandacht. Dit alles vraagt analytisch vermogen, creativiteit, netwerken en ondernemerschap. Je bent medeverantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en je draagt daarmee direct bij aan de omzet en de resultaten van Port of Den Helder. 

Wat vragen wij?

Wij zoeken iemand met een HBO+ werk- en denkniveau, met bewezen ervaring in marketing-sales, business development en relatiebeheer binnen het relevante bedrijfsleven. Je bent analytisch, je ziet kansen en kan deze pakken. Wij zoeken doortastendheid en onderhandelingsvaardigheid. Je beschikt over goede sociale en communicatieve eigenschappen en je bent een teamplayer. Uiteraard kan je gestructureerd presenteren in woord- en geschrift, ben je resultaatgericht en heb je doorzettingsvermogen. Je beheerst het Nederlands perfect en bent vaardig in het Engels. Weet je iets van gronduitgifte en vastgoed, en ben je bevlogen over de energietransitie en de maritieme wereld, dan ben jij voor ons wellicht de juiste kandidaat.

Wat bieden wij?
Een leuke werkplek in een kleine maar ambitieuze organisatie, die volop bezig is nieuwe kansen te benutten voor de ontwikkeling van de haven en de economische ontwikkeling van de regio. Een organisatie waar je je kan onderscheiden en zichtbaar toegevoegde waarde kan bieden. Een zelfstandige positie waarmee jij medebepalend kan zijn voor de strategie. Je bent maatschappelijk relevant bezig, met een commerciële opdracht. Wij bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket, flexibele werktijden en eventueel een bedrijfsauto. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief voorzien van CV vóór 7 juni 2021 naar sollicitaties@podh.eu.

Wil je meer informatie?
Hiervoor kun je je direct wenden tot Jacoba Bolderheij, algemeen directeur Port of Den Helder of met je eventuele toekomstige collega, Katja Naber via info@podh.eu.